Νέο Audi A1 1.4 185hp

Το νέο Audi της σειράς Α1 κυκλοφόρησε, και παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού . Παρουσιάστηκε  το S1 , αλλά το νέο A1 1,4 TFSI και το οποίο δεν απογοήτευσε! Ο κινητήρας 1.4 TFSIσε αυτό το αυτοκίνητο αναπτύσσει 136 kW (185 hp) και 250 Nm (£ 184.39-ft), που είναι πολλά για ένα  μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Διαθέτη  S tronic μετάδοση διπλού συμπλέκτη, που μπορεί να κάνει 0 – 60 mph σε μόλις 6,9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 227 km / h. Παρόλα αυτά, το 1,4 Α1 παραμένει αρκετά οικονομικά με  5,9 λίτρα καυσίμου ανά 100 km,  και εκπομπές CO2 μόλις 139 g / km (223.70 g / mile).

Το αυτοκίνητο έρχεται επίσης με ανάρτηση McPherson μπροστά και η πίσω ανάρτηση ημιάκαμπτο με χωριστά ελατήρια και αποσβεστήρες που τουλάχιστον στα χαρτιά την καθιστά απόλυτη απόλαυση να το οδηγείς.

Μια καινοτομία που προσφέρεται στάνταρ είναι το πρόγραμμα σταθεροποίησης ESP με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Όταν το σύστημα ανιχνεύσει μια επικείμενη απώλεια της έλξης στον εσωτερικό τροχό κατά τη διάρκεια γρήγορης στροφής, ξεκινά πολύ σύντομη πέδησης του τροχού.

Το πακέτο ασφαλείας περιλαμβάνει δύο εμπρός αερόσακους, προστασίας θώρακα / λεκάνης πλευρικούς αερόσακους και αερόσακους τύπου κουρτίνας.

Όσο για το εξοπλισμό, μπορείτε να πάρετε φώτα ημέρας LED, τα LED πίσω φώτα , το LED πακέτο φωτισμού εσωτερικό, η-beam assistant υψηλή, ο αισθητήρας βροχής και φωτός, η πανοραμική ηλιοροφή, το κλειδί για την ευκολία με την-stop κουμπί εκκίνησης, δύο συστήματα πλοήγησης και 465 watt Bose ηχοσύστημα surround με 14 ηχεία. Τέλος, χειροκίνητο και αυτόματο σύστημα κλιματισμού καθώς και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα διατίθενται προαιρετικά.

Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το τέλος του έτους, με τιμή εκκίνησης των € 24.250.

4 3 2 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *