2017 Toyota C-HR

Το νέο C-HR είναι ένα  crossover το οποίο έχει ένα  πολύ επιθετικό στυλ, ειδικά για την Toyota, προσφέρετε με υβριδικό και συμβατικό κινητήρα με ένα κιβώτιο CVT ή ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Η παραγωγή του έχει οριστεί για το εργοστάσιο Sakarya στην Τουρκία Toyota και ο υβριδικός κινητήρας θα κατασκευάζεται  στο εργοστάσιο κινητήρων της Toyota στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η οθόνη αφής 8 ιντσών που διαθέτει ένα βελτιωμένο και επανασχεδιασμένο interface με απόκλιση της αυτοκινητοβιομηχανίας των συνδεδεμένων υπηρεσιών. Τα κουμπιά της οθόνης και το κέντρο της είναι ελαφρώς λοξά προς τον οδηγό για ευκολία στη χρήση.

Από την ασύμμετρη σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας, είναι σαφές ότι η Toyota έχει ξοδέψει πολύ χρόνο για να διασφαλίσει  ότι η C-HR θα ξεχωρίζει, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Το νέο Toyota C-HR εισάγει ένα ξεχωριστό στυλ που φέρνει δυναμισμό πρωτόγνωρη και αισθησιασμό στην αγορά crossover.

4.360 χιλιοστά μήκος, 1.795 χιλιοστά πλάτος, 1.555 χιλιοστά υψηλή (Hybrid) και με 2.640 χιλιοστά μεταξόνιο, το όχημα παραγωγής παραμένει εντυπωσιακό  και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Εξοπλισμένο με το εργοστάσιο υβριδικής δύναμης κινητήρα  τελευταίας γενιάς, το C-HR παράγει εκπομπές CO2   85 g / km και έχει κατανάλωση μικτού κύκλου μόλις 3,7 l / 100 km.

Παροχή 90 kW / 122 hp DIN, από τον νέο υβριδικό κινητήρα δεν είναι μόνο πιο αποτελεσματικός και πιο ελαφρύς  , αλλά προσφέρει επίσης πιο έντονη απόδοση.

Το C-HR είναι επίσης διαθέσιμο με ένα νέο κινητήρα turbo 1,2 λίτρων, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Auris. Παροχή 85 kW / 116 hp DIN και 185 Nm ροπής, αυτή η μονάδα παράγει εκπομπές CO2 από 128 g / km και εχει κατανάλωση μικτού κύκλου από 5,7 l / 100 km. Μπορεί να συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή μια ένα κιβώτιο με  μεταβαλλόμενη μετάδοση CVT  και επιπλέον υπάρχουν εκδόσεις με  εμπρός κίνηση  ή τετρακίνηση.

C-HR 4 Toyota C-HR Toyota C-HR2 Toyota C-HR3 Toyota C-HR5 Toyota-C-HR-45

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *