Subaru XV Concept

Η Subaru παρουσίασε το νέο XV Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης .  Η ιδέα έρχεται με μια εντελώς νέα σχεδίαση και είναι εξοπλισμένο με το διάσημο σύστημα  Symmetrical AWD της Subaru (All-Wheel Drive)

Διαθέτουν  νέα γενιά κινητήρων Boxer.

Η προεπισκόπηση  της XV είναι επόμενη γενιά της εταιρείας crossover και συνδυάζει την πρακτικότητα SUV με ένα μοντέρνο τρόπο.

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της XV θα καθορίζεται από τη λέξη “Protren’ – μία λέξη που συνδυάζει «Επαγγελματικό εργαλείο” και “design Trendy” που μπορεί εύκολα να μετατραπούν σε ότι έχει το XV δηλαδή  «αυθεντική λειτουργικότητα ως επαγγελματικό εργαλείο» και «αστικό και κομψό σχεδιασμό».

Η Subaru XV Concept είναι ένα πρωτότυπο σχεδιασμό που καθορίζει μια νέα γενιά οχημάτων crossover, συνδυάζοντας εξαιρετική πρακτικότητα SUV με ένα μοντέρνο τρόπο.

Ήταν ειδικά σχεδιασμένο για πελάτες που ψάχνουν για ένα μέσο που φαίνεται να προσφέρει.Στο επίκεντρό της είναι το βασικό θέμα “Η απόλαυση και η ειρήνη του μυαλού», και μια υπόσχεση να παραδώσει, σύμφωνα με νέα δήλωση της μάρκας Subaru, η “Εμπιστοσύνη σε κίνηση”.

Έχει 4.450 χιλιοστά μήκος, 1.800 χιλιοστά σε πλάτος και 1.620 χιλιοστά σε ύψος και έχει μεταξόνιο 2.635 χιλιοστά. Ο κινητήρας του Subaru XV είναι ένα 2.0-λίτρων τετρακύλινδρος Οριζόντια-Αντίθετος κινητήρας DOHC που συνδυάζεται με Lineartronic (CVT) μετάδοσης. Η Subaru δεν αναφέρει την ισχύ της νέας έννοιας XV τους.

Το εσωτερικό του XV έννοιας της Subaru δείχνει δυναμικές καμπύλες, καθώς και μια ειδική άσπρη δερμάτινη εσωτερική επένδυση με yellowgreen σωληνώσεις. Ο εσωτερικός εξοπλισμός του XV Concept περιλαμβάνει αφής πολλαπλών ενδείξεων οθόνη ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα.

1 2 3 4 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *