GM ανάπτυξη ασύρματο σύστημα ανίχνευσης πεζών

 Η General Motors ανακοίνωσε ότι αναπτύσσουν ένα ασύρματο σύστημα ανίχνευσης πεζών που θα μπορεί να εντοπίζει  εύκολα τους ανθρώπους, ακόμη και σε κακές συνθήκες ορατότητας.
  Το σύστημα βασίζεται στην Wi-Fi Direct peer-to-peer ένα ασύρματο πρότυπο, το οποίο κανονικά επιτρέπει smartphones επικοινωνία  απ ‘ευθείας με το καθένα.    Η GM έχει λάβει αυτή την τεχνολογία και επέκτεινε τις δυνατότητές της με την ανάπτυξη ενός συστήματος που θα μπορούσε να ανιχνεύει πεζούς μέσω του smartphone τους.
  Στην ιδανική περίπτωση, η αυτοκινητοβιομηχανία θα αναπτύξει μια εφαρμογή για τους πεζούς και τους υπαλλήλους που εργάζονται κοντά στο δρόμο (δηλαδή: αγγελιοφόρους ποδήλατο και εργάτες). Όταν ένας πεζός εντοπίζεται κοντά στο όχημα, μια προειδοποίηση θα εμφανιστεί για να ειδοποιεί τον οδηγό.
  Σύμφωνα με Nady Boules, GM Global R & D διευθυντής των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ελέγχου Εργαστήριου Έρευνας Συστημάτων, “Wi-Fi Direct έχει τη δυνατότητα να καταστεί αναπόσπαστο μέρος των ολοκληρωμένων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού που προσφέρει σε πολλά από Chevrolet , Cadillac, Buick και GMC οχημάτων. “

Πηγή: GM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *