Αυτόνομο σύστημα οδήγησης οχήματος από την Audi

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Audi  προστά στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει έχει εισαγάγει μια μια νέα τεχνολογία η οποία θα μπεί στον βασικό εξοπλισμό της Α8. Η νέα αυτή τεχνολογία είναι ένα σύστημα αυτόνομο σύστημα οδήγησης με την ονομασία  Σύστημα αυτόματης οδήγησης – Piloted Driving (aka autonomous driving).
   Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να για πιλοτική οδήγηση για ένα περιορισμένο χρονικό διάστυμα.. Σκοπός του είναι να κάνει την οδήγηση  του οδηγού την στιγμή της κυκλοφοριακής συμφόρησης  με λιγότερο άγχος και  μπορεί να κατευθύνει, να επιταχύνει και να φρενάρει το αυτοκίνητο σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 60 km / h.
   Υπάρχει πρόβλεψει για την αποφυγεί ατυχήματος με πεζούς ή με άλλα οχήματα έχουν τοποθετηθεί δύο αισθητήρες ραντάρ, οκτώ αισθητήρες υπερήχων και μία ευρυγώνια κάμερα για να ανιχνεύσει συνεχώς τον ορίζοντα για τα εμπόδια.
   Το σύστημα της Audi προβλέπει επίσης ένα σύστημα στάθμευσης το οποίο θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να βγουν από το όχημα και αφήσουν το ίδιο το αυτοκίνητο  να παρκάρει. Με την βοήθεια αισθητήρων που διαθέτει το όχημα παρκάρει σβήνει τον κινητήρα και στελνει ένα μήνυμα στον ιδιοκτήτη για επιβαιβέωση..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *