Νέο Note Nismo από την NISSAN

Μετά το μοντέλο 370Z, Juke , και το gt-r, η NISSAN συνεχίζει την επίθεσή προς τον παγκόσμιο ανταγωνισμό με την παρουσίαση του νέου μοντέλου το οποίο είναι πιο λιτό και σε μορφή hatchback. Το νέο μοντέλο έχει το όνομα Nissan Note Nismo και έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην Ιαπωνία πρώτα και από τον Φθινόπωρο στην υπόλοιπη αγορά.

     Eίναι ένα όχημα το οποίο έχει δυναμική εμφάνιση μέσα – έξω, καθώς και κινητήρες αναβαθμισμένους και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την Nismo και την Nismo S.
Με την πρώτη εξωτερική ματιά βλέπουμε ότι είναι εφοδιασμένο με πλήρες body kit, το οποίο περιλαμβάνει σπορτίφ χαμηλούς προφυλακτήρες εφοδιασμένο με αεραγωγούς, σπόιλερ και διαχύτη, ένθετα στα μασπιέ, επιπλέον μεγάλη αεροτομή οροφής, φανταστικά νίκελ στρογγυλή απόληξη της εξάτμισης, κόκκινους καθρέπτες, φιμέ παράθυρα και δίχρωμες ζάντες αλουμινίου. Δικαιολογημένα ένα προφίλ φανταστικό.
Ενώ εάν δούμε το όχημα στο εσωτερικό θα παρατηρήσουμε ότι κυριαρχούν καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη ή και σπορ τύπου μπάκετ με διχρωμία κόκκινου μαύρου και με επένδυση δέρμα – ύφασμα, τα πεντάλ από αλουμίνιο, επιπλέον διαθέτει κόκκινα «δακτυλίδια» στους αεραγωγούς και το νέο τιμόνι είναι ντυμένο με δέρμα.
Το Note Nismo εφοδιάζεται με ένα κινητήρα 1.2 DIG που αποδίδει 98 ίππους και ένα κιβώτιο ταχυτήτων τύπου CVT το οποίο δεν χρειάζεται αλλαγές ταχυτήτων.
Το Nismo S διαθέτει μεγαλύτερα φρένα, πιο σφιχτές αναρτήσεις και πιο βελτιωμένο κινητήρα, χωρίς όμως να αναφέρονται λεπτομέρειες, εκτός από το ότι εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων.
Το λανσάρισμα και των δύο εκδόσεων θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο και μέχρι τότε η Nissan θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

1 2 3 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *